AC Milan Raphael Leao Serie A Italia

Raphael Leao, mesaj încrezător pentru suporterii rossonerri: ”Milan va câștiga Champions League”

AC Milan are un debut excelent de sezon și se află pe locul secund în Serie A, cu un bilanț de patru victorii în cinci meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 21:29
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 21:26

Milan a trecut printr-o perioadă de secetă de trofee europene și nu a mai câștigat Liga Campionilor din 2007. În sezonul trecut, a ajuns în semifinale, iar până acum și-a început campania europeană din acest sezon cu o remiză 0-0 cu Newcastle.

Raphael Leao susține că, deși nu închide ușa unei potențiale mutări în Arabia Saudită în viitor, insistă că este fericit la Milan și crede că clubul este aproape de a ajunge la un punct în care să poată câștiga din nou Liga Campionilor.

Leao a declarat pentru Portugal GQ: "Cred că echipa este pe drumul cel bun, am reușit să ajungem în semifinalele Ligii Campionilor. Acum, obiectivul clubului trebuie să fie acela de a continua să urce, să continue să adauge, să fie puternic. Și sunt sigur că Milan va reveni în curând la câștigarea Ligii Campionilor, care este obiectivul nostru. Vorbesc în numele meu, sunt tânăr, sunt un jucător care vrea să câștige lucruri mari, Liga Campionilor cred că este visul oricărui jucător și lucrăm pentru asta."

El a adăugat cu privire la potențialul unei mutări în Arabia Saudită: "Niciodată nu poți să nu spui niciodată, dar sunt la un club care m-a primit foarte bine, am reînnoit acum contractul, dacă aș avea planuri de plecare nu aș reînnoi acordul. Sunt concentrat să fac lucruri mari în doi sau trei ani la AC Milan. Nu am realizat încă lucruri mari ca să plec într-un asemenea campionat [Saudi Pro League]. În zilele noastre, banii au vorbit mai tare, dar pentru mine o Ligă a Campionilor valorează mai mult decât un salariu de 10 milioane de euro, de exemplu".

Cotat la 90 de milioane de euro, atacantul de 24 de ani se află la Milan din 2019. Raphael Leao a fost utilizat în 169 de partide în cei patru ani de când se află în Italia. În cele aproape 170 de meciuri, Leao a înscris de 46 de ori și a contribuit cu pasă decisivă la 38 de reușite ale milanezilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!