Italia

GALERIE FOTO Premianții lui Zlatan. Unul e "obsedat", altul e "elegant"

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic este încă unul dintre cei mai importanți atancanți din lume.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 12:45
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 13:09

Vârful lui AC Milan se apropie de retragere, asta din cauza vârstei, nu a formei sportive. Atacantul ce a scris istorie pentru PSG, Inter sau AC Milan știe însă cine vor fi urmașii lui.

Vârful suedez a ales un norvegian și un francez pentru a-l reprezenta în continuare. El crede că Mbappe și Haaland vor fi cei mai mari atacanți ai fotbalului.

  • Zlatan Ibrahimovic

Premianții lui Zlatan

Îmi plac jucătorii eleganți. Când ești un jucător de fotbal, poți vedea alți jucători, modul în care gândesc, felul în care se mișcă. Îmi plac jucătorii care anticipează lucrurile înainte să se întâmple. Cred că Mbappe amintește de Ronaldo Nazario. Are un joc foarte elegant.

Când vorbim despre jucători tineri, trebuie să vorbim și despre Haaland. Haaland este bun pentru că are o obsesie pentru goluri și face doar asta, nimic mai mult. Se concentrează doar la goluri. Unii jucători cred că pot face mai multe lucruri decât sunt cu adevărat capabili. Asta nu e inteligență.

La Haaland, văd acea inteligență. Vrea doar să înscrie goluri și știe că o poate face. Doar asta încearcă să facă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, conform Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!