Oferta nebuna pentru un club urias: 500 de mil € pentru 51% din actiuni! Cine este omul care vrea sa o cumpere pe AC Milan

Autor: Sport.ro
Joi 24 Aprilie 2014, 09:41

	Oferta nebuna pentru un club urias: 500 de mil € pentru 51% din actiuni! Cine este omul care vrea sa o cumpere pe AC Milan

► In numele lui PIRLO! Benfica - Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Peter Lim, un om de afaceri din Singapore, a facut o oferta de 500 de milioane de euro pentru 51% din actiunile clubului AC Milan, scrie astazi pe prima pagina Gazzetta dello Sport.

La inceputul lunii, acesta inaintase o prima oferta, de 300 de milioane de euro, respinsa de catre familia Berlusconi.

Clubul AC Milan trece printr-o perioada foarte grea, iar problemele care au dus echipa pana pe locul 7 in Serie A l-ar putea face pe Silvio Berlusconi sa-si incalce promisiunea, aceea de a nu vinde mai mult de 30% din actiuni.

Daca va reusi sa puna mana pe pachetul majoritar de la AC Milan, Peter Lim ar deveni al doilea om de afaceri asiatic ce cumpara un club urias din Italia. Anul trecut, indonezianul Erik Thohir, bun prieten cu Lim, a cumparat 70% din actiunile clubului Inter Milano.

Cu o avere de 1,6 miliarde de dolari, Peter Lim este situat in primii 40 dintre cei mai bogati oameni din Singapore. Forbes il paseaza pe locul 655 intre miliardarii planetei.

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies