Negocieri de ultima ora pentru achizitia anului in fotbal: 500 mil euro pentru o retragere istorica a lui Berlusconi de la Milan

Negocieri de ultima ora pentru achizitia anului in fotbal: 500 mil euro pentru o retragere istorica a lui Berlusconi de la Milan

Milan ar putea avea incepand cu luna mai un nou patron. Retragerea lui Berlusconi de la AC Milan reprezinta o era incheiata in fotbal.

In aceste momente, Silvio Berlusconi negociaza la una dintre vilele sale de lux cu omul de afaceri thailandez Mr. Bee.

500 de milioane de euro pentru 60% din AC Milan este oferta pe care Mr. Bee a facut-o deja, iar Berlusconi pare tot mai decis sa o accepte.

Si galeria lui Milan accepta acest scenariu. Intr-o scrisoare publica, reprezentantii galeriei lui AC Milan au anuntat ca "pare imposibil, dar am ajuns la un punct istoric de cotitura pentru Milan (...) Berlusconi a iubit aceste culori, asa ca si noul patron ar trebui se se ridice la acelasi nivel"

Silvio Berlusconi a preluat AC Milan pe 20 februarie 1986, salvandu- l de la faliment. L-a adus pe Arrigo Sacchi la echipa si i-a transferat atunci pe Gullit, van Basten si Rijkaard.

Alaturi de nume precum Maldini, Baresi, Costacurta si Donadoni, Milanul lui Berlusconi a devenit una dintre marile forte ale Europei, cucerind apoi alte 5 trofee ale Ligii Campionilor, pe langa celelalte doua din istoria sa, dar si 5 SuperCupe ale Europei, doua Cupe Intercontinentale, un campionat mondial al cluburilor, o Cupa a Italiei, 6 SuperCupe ale Italiei si 8 titluri de campioana.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies