Jose Mourinho Alexandru Miloiu AS Roma Italia

Mourinho, gesturi rușinoase la un meci de copii: l-a fluierat pe Alexandru Miloiu și i-a îndemnat pe puști să simuleze

Jose Mourinho (60 de ani) este din nou în centrul atenției, după ce a provocat controverse la o partidă pentru juniori U14.

Ionuț Axinescu
Data publicarii: Joi 02 Martie 2023, 16:28
Data actualizarii: Joi 02 Martie 2023, 16:32

Tehnicianul Romei a fost eliminat pentru a treia oară în acest sezon la meciul pe care echipa sa l-a pierdut surprinzător la Cremonese, scor 0-1. Cu două zile înainte de acest moment tensionat, portughezul a lăsat mască spectatorii de la un joc de copii.

Jose Mourinho i-a fluierat pe puștii lui Lazio la un meci U14

Antrenorul lusitan a fost prezent la derby-ul dintre Roma și Lazio pentru jucători U14, alături de elevii săi de la echipa de seniori. Mourinho s-a aprins pe durata meciului, unul foarte echilibrat, și a făcut niște gesturi complet nepotrivite.

„Mou” a fluierat un copil de la Lazio, pe nume Alexandru Miloiu, în momentul în care acesta se pregătea să execute un penalty. În plus, le-a cerut puștilor de la Roma să se arunce pe gazon și să tragă de timp la scorul de 2-1 în favoarea lor, potrivit publicației italiene Il Messaggero.

Alexandru Miloiu este un fotbalist născut pe 29 martie 2009, la Roma, potrivit site-ului oficial al lui Lazio.

Sursa citată scrie că antrenorul puștilor de la Lazio, Tobia Assumma, a reacționat în timpul evenimentelor. Tehnicianul lazial s-a întors spre Mourinho, aflat în tribune, și i-a zis: „Nu, Mister, nu așa se face”. „The Special One” a răspuns cu un zâmbet. „Singurul care nu a câștigat a fost sportul”, mai scriu jurnaliștii italieni.

Lazio se declară revoltată de comportamentul tehnicianului portughez. „Mourinho și jucătorii Romei au arătat o atitudine lipsită de respect și de sportivitate”, scrie site-ul lazial VoceLazio, care numește drept „rușinoase” gesturile făcute de antrenorul lusitan.

După meciul câștigat în cele din urmă de Roma U14, Mourinho i-a chemat pe puști să îi cunoască pe jucătorii de la prima echipă.

În Serie A, Jose Mourinho l-a înjurat pe al patrulea oficial al partidei pierdute de Roma la Cremonese și a fost eliminat, apoi amendat cu 10.000 de euro. Portughezul va lipsi astfel de pe bancă la următoarele două partide ale capitolinilor, cu Juventus și Sassuolo.

Roma este pe locul cinci în Serie A, cu 44 de puncte, la o lungime de Lazio, care ocupă ultima poziție care duce în Champions League. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!