Moratti anunta: Interul e ca si vandut! Un patron URIAS a venit sa cumpere clubul pentru o suma RECORD:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 09:59

	Moratti anunta: Interul e ca si vandut! Un patron URIAS a venit sa cumpere clubul pentru o suma RECORD:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Massimo Moratti este gata sa vanda Interul. Patronul a anuntat joi ca afacare nu s-a finalizat insa sunt discutii avansate cu indonezianul Erick Thohir.

Conform Reuters, Moratti nu a ajuns inca la o intelegere cu Thohir, insa cei doi s-au intalnit la Paris si au discutat aceasta intelegere care urmeaza sa se faca in urmatoarele luni.

“Nu exista probleme in ceea ce priveste o intelegere”, a spus Moratti.Italienii vorbesc ca Interul ar urma sa coste undeva pe la 350 de milioane de euro. Gazetta dello Sport a scris joi ca Moratti vrea sa vanda 70% din actiuni si nu isi mai doreste sa ramana intr-o functie de conducere. Afacerea urmeaza sa fie finalizate la inceputul saptamanii viitoare.

Omul de afaceri indonezian ar trebui sa mai achite si datoriile pe care clubul le are si care sunt in valoare de 300 de milioane de euro. Thorir este deja implicat in sport si detine actiunile clubului DC United din MLS si echipa de baschet din NBA, Philadelphia 76ers.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT