Monica Columbeanu AC Milan Mr.Pink Italia

Monica Columbeanu poate sa devina "sefa" la Milan! :) Vestea soc a fost publicata azi in Gazzetta dello Sport! 

Silvio Berlusconi renunta la Milan dupa aproape 3 decenii in care a dus clubul italian in elita fotbalului mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:04
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 15:18

Milanul ajunge pe mana Partidului Comunist din China, dar poate fi condus de ...Monica Columbeanu!
Berlusconi s-a intalnit cu presedintele Chinei, Xi Jinping si i-a cerut ajutor, iar acesta a ales doua companii cu care Berlusconi sa negocieze vanzarea afacerilor sale, inclusiv Milanul, scrie azi Gazzetta dello Sport.

Mr.Pink, iubitul fostei doamne Columbeanu conduce una din cele doua companii chineze propuse de presedintele Chinei si va demara in scurt timp negocierile cu Berlusconi.

Monica Columbeanu si Mr.Pink locuiesc in SUA si au fost vazuti saptamana trecuta la "Meciul Secolelor" din box, dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao.

Mr.Pink si Berlusconi s-au mai intalnit deja in urma cu cateva saptamani, insa Berlusconi nu e dispus sa cedeze tot pachetul sau de actiuni iar discutiile sunt dificile. Intre timp, Berlusconi a mai negociat si cu thailandezul Bee Taechaubol.

Mr.Pink a facut miliarde cu compania sa care produce bauturi din ginseng.

Cealalta companie chineza care vrea Milanul este gigantul Wanda Grup, cea mai mare companie din China, evaluata la peste 100 de miliarde de euro. Wanda a cumparat anul trecut un pachet minoritar de actiuni la Atletico Madrid cu 45 de milioane de euro, dar isi propune sa detina un club mare pentru a se promova mai bine in Europa si in America.

Dupa ce a dominat fotbalul italian si chiar pe cel european ani buni, Berlusconi nu mai poate sa sustina Milanul, iar acum cauta investitori. Fostul premier italian negociaza cu mai multe companii miliardare si va da un raspuns pana la finalul lunii iunie, mai scrie Gazzetta dello Sport.

Berlusconi vinde un pachet important de actiuni din grupul Finivest, cel din care fac parte televiziunile Mediaset sau clubul AC Milan. 

Modifică setările cookies