jucatori Adriano gratis Steaua Italia

Modelul Steaua: Au venit gratis, au jucat de 0 lei! Vezi 3 jucatori luati GRATIS ce si-au ingropat echipele in Italia:

Jucatorii de valoare costa bani. Italienii au simtit-o pe pielea lor, chiar daca Steaua transfera jucatori gratis de ani de zile, pe care ii trimite inapoi dupa evolutii dezastruoase!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2011, 19:08
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2011, 19:22

Jucatorii veniti gratis, fie ca sunt luati imprumut, confirma in foarte putine cazuri. Vezi mai jos un top al jucatorilor ce si-au ingropat echipele, fie prin salariul enorm pe care l-au primit fie prin evolutiile dezastruoase:

1. Adriano - jucatorul a fost adus de la Flamengo gratis, insa a avut un salariu de 5 milioane de euro pe an! A jucat in 7 meciuri, nu a inscrie niciun gol si a fost trimis inapoi in Brazilia.

2. Marco Motta - Juventus l-a fost adus de la Udinese imprumut, cu optiune de cumparare. Motta a fost considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori din Serie A, insa evolutiile dezastruoase din acest sezon ii vor face pe sefii lui Juve sa reconsidere varianta unui transfer definitiv.

3. Andrea Raggi - Imprumutat de Palermo la Bari, mijlocasul nu a avut prea mare succes in cele 15 meciuri jucate, insa este un permanent factor de stres in vestiar, iesind in presa cu declaratii acide la adresa conducerii tehnice de fiecare data cand a fost lasat in afara primului "11".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies