AS Roma juventus Paulo Dybala Italia

Lovitură pentru AS Roma! Motivul pentru care Paulo Dybala riscă o suspendare de o lună

Paulo Dybala este implicat în scandalul "Prisma", în urma căruia Juventus a fost sancționată cu 15 puncte.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 16:28
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 16:35

Garda de Finanțe din Italia l-a convocat pe atacantul argentinian pentru a oferi detalii despre acordul de trei milioane de euro din salariul său pe care l-a făcut cu Juventus. 

Presa din Italia a publicat informații despre "un acord de trei milioane de euro" cu Paulo Dybala, pe care formația din Torino l-a trecut în bilanțul din perioada 2021-2022.

Paulo Dybala riscă să fie suspendat
 

Fotbalistul argentinian riscă să primească o suspendare sportivă de o lună, citează Gazzetta dello Sport, potrivit codului justiției sportive din Italia, care "interzice companiilor să negocieze sau să achite despăgubiri și interzice și jucătorilor de a încheia acorduri pentru a le primi".

Juventus, depunctată cu 15 puncte!

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte. Potrivit Gazzetta dello Sport, Curtea de Apel din cadrul Federației a mers chiar mai departe față de solicitările inițiale ale procurorului federal Giuseppe Chine (doar nouă puncte).

De asemenea, au fost anunțate și suspendările pentru foștii sau actualii conducători ai lui Juventus: doi ani și șase luni pentru Fabio Paratici, doi ani pentru Andrea Agnelli și Maurizio Arrivabene, un an și patru luni pentru Federico Cherubini și opt luni pentru Pavel Nedved.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!