La 34 de ani, ”rebelul” Radja Nainggolan este aproape de revenirea în Italia

Radja Nainggolan Antwerp Cagliari Italia Radja Nainggolan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 18:33
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 18:33

Revenit în Belgia în vara anului 2021, Radja Nainggolan (34 de ani) este aproape de revenirea în Italia, acolo unde a evoluat timp de 14 ani.

Mijlocașul belgian a intrat în ultimele șase luni de contract cu actuala sa echipă, Antwerp, și poate reveni la Cagliari, unde a mai jucat deja în trei rânduri. Sarzii au retrogradat anul trecut și acum se luptă pentru promovare în Serie B

Nainggolan poate reveni în Italia!

La echipă a revenit și Claudio Ranieri, care a mai pregătit Cagliari în urmă cu mai bine de 30 de ani, iar presa din Italia scrie că echipa de pe ”Sardegna Arena” ar mai putea bifa o revenire importantă: cea a lui Radja Nainggolan, scriu italienii de la Sky Sport.

Cagliari l-a cumpărat pe Nainggolan în 2010, de la Piacenza, pentru 1,3 milioane de euro. Belgianul a fost transferat patru ani mai târziu de AS Roma pentru 15 milioane de euro, iar în 2018 a ajuns la Inter Milano, pentru 38 de milioane de euro.

În 2019 și 2021, gruparea de pe ”Meazza” l-a împrumutat la Cagliari, unde a luptat pentru evitarea retrogradării.

Cagliari, echipa care-l deține pe Răzvan Marin, este pe locul opt în Serie B, cu 28 de puncte. Este ultimul loc care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Serie A.

Pe primele două locuri, care asigură promovarea directă în primul eșalon, sunt Frosinone, cu 42 de puncte, și Reggina, cu 36 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!