Kim Jong-Un, intre amenintarile nucleare si meciurile de fotbal. Dezvaluire: cu ce echipa din Europa tine dictatorul nord coreean

Kim Jong-Un, intre amenintarile nucleare si meciurile de fotbal. Dezvaluire: cu ce echipa din Europa tine dictatorul nord coreean

"Kim Jong-Un este un mare fan al fotbalului din Serie A", este dezvaluirea unui senator italian, cel care a mai spus ca dictatorul de la Pyongyang se da in vant si dupa NBA.

Senatorul italian Antonio Razzi s-a intors recent din Coreea de Nord, dintr-o vizita oficiala. Acesta a povestit in presa italiana ca liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este fan al fotbalului din Italia.

Razzi a povestit ca dictatorul nord-coreean a fost foarte incantat dupa ce jucatorul Kwang-Song Han, in varsta de 18 ani, a marcat un gol pentru Cagliari in meciul cu Palermo, la inceputul lunii aprilie.

Nu doar meciurile lui Cagliari si ale lui Kwang-Song Han le urmareste, insa, Kim Jong-Un, ci si pe cele ale lui Juventus, Inter ori AC Milan.

Senatorul italian a mai spus pentru Gazzetta dello Sport ca Juventus este o echipa populara in Coreea de Nord si ca ar umple stadionul din Pyongyang, cel mai mare din lume, cu o capacitate de circa 200.000 de locuri, daca ar juca acolo.

"Daca urmareste (n.r Kim Jong-Un) fotbalul italian? Sigur ca da, stie o multime de lucruri despre Serie A si despre NBA. Daca Juventus ar juca la Pyongyang, ar umble stadionul", a spus Antonio Razzi in Gazetta dello Sport.

Razzi a mai spus ca planuieste sa il intalneasca si pe tanarul fotbalist nord-coreean Kwang-Song Han, legitimat la Cagliari.

"Vreau sa il felicit pentru golul marcat", a mai spus Razzi.

Kwang-Song Han a jucat de doua ori pentru Cagliari in acest sezon, marcand un gol.

Formatia sarda e pe locul 13 in Serie A.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies