Interviu acordat de Hagi in Italia: "Regele", despre favorita la trofeul Ligii, modelul Zidane si marele sau "of" legat de fotbalul actual

Interviu acordat de Hagi in Italia: "Regele", despre favorita la trofeul Ligii, modelul Zidane si marele sau "of" legat de fotbalul actual

Cupa Romaniei | Dinamo - Dinamo 2: miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV

Gica Hagi si-a petrecut ultimele zile in Italia, unde a mers pentru a fi alaturi de fiul sau Ianis la aniversarea acestuia. Ianis Hagi a implinit in weekend 18 ani si chiar a debutat la prima echipa a Fiorentinei intr-un meci de Serie A (5-3 la Cagliari).

In Italia, Hagi a acordat un interviu postului de radio Sportiva, acesta vorbind despre Liga Campionilor, Zidane, precum si despre legendarul Francesco Totti.

"Liga Campionilor? Cred ca sunt 5-6 echipe care pot castiga. Barcelona are o calitate incredibila cu cei trei atacanti din fata, dar in fotbal nu se stie niciodata. Sa nu uitam de Bayern ori chiar de PSG. Cred, insa, ca Barcelona poate ajunge cel putin in semifinale!

Real? Eu sunt fericit ca lui Zidane ii merge bine, pentru ca demonteaza un mit, acela potrivit caruia marii fotbalisti nu sunt si mari antrenori. Real Madrid este o echipa extraordinara si e pe lista favoritelor la trofeu", a spus Gica Hagi.

Hagi a fost intrebat apoi despre diferenta intre campionatul italian din vremea sa si cel de acum. Acesta a raspuns facand o referire la Totti si Del Piero, manifestandu-si "of-ul" ca in fotbalul actual nu mai exista astfel de fotbalisti.

"Cum e Serie A acum? Fotbalul se schimba. Jocul de acum e tot mai rapid, mai fizic, fotbalistii sunt puternici. Pentru mine, calitatea jucatorului ca prima intotdeauna in comparatie cu restul. Diferenta in fotbal va fi mereu data de calitatea unui numar 10 in ultimii 30 de metri. Echipa poate aduce mingea acolo, dar apoi are nevoie de un fotbalist care sa inventeze goluri. De ce ii este mai greu Italiei acum? Simplu, pentru ca nu mai sunt jucatori ca Totti si Del Pierro! Totti? Un monstru, jucand si la aceasta varsta si avand placerea pe care o avea si in urma cu 20 de ani. Aceasta placere a sa este un exemplu pentru toti tinerii", a mai spus Gica Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătăţii: Nu există un grup de lucru "legal constituit" de verificare a raportărilor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies