Goian a debutat in Serie A! Presa din Italia "E cel mai slab de la Palermo" FOTO

Autor: Sport.ro
Joi 24 Septembrie 2009, 11:36
Goian a debutat in Serie A! Presa din Italia "E cel mai slab de la Palermo" FOTO

Fundasul Dorin Goian a fost criticat de presa italiana dupa debutul sau la echipa US Palermo, in partida de miercuri, de pe teren propriu, scor 3-3, cu formatia AS Roma, din etapa a V-a din Serie A.

Site-urile calciomercato.it, blitzquotidiano.it si sportmediaset.it l-au notat cu 4,5 pe internationalul roman. "A fost nervos, a luat un cartonas galben in debutul meciului si apoi a riscat sa fie eliminat. A fost cel mai slab din apararea sicilienilor", a scris calciomercato.it.

"Goian a fost total nepregatit pentru acest meci, din toate puncte de vedere. Putea fi eliminat", a notat blitzquotidiano.it.

"Dorin Goian provine din scoala romaneasca de fotbal atat de draga lui Walter Zenga, dar a picat primul sau examen important. A fost un simplu jalon in calea slalomistilor Totti si Taddei. A jucat cea mai mare parte a meciului datorita arbitrului Gianluca Rocchi, care l-a iertat de un al doilea cartonas galben", a scris sportmediaset.it.

Site-ul mediagol.it i-a acordat nota 5 lui Goian. "Debutul sau la Palermo a inceput cu un cartonas galben. Apoi a riscat in doua randuri sa-l primeasca pe cel rosu si a avut cate interventii cel putin curioase. A facut un joc slab, dar are ca scuza faptul ca se afla la primul meci in Italia", a scris sursa citata.

Agentia Datasport si site-ul goal.com l-au notat cu 5,5 pe fundasul roman. "Decis si furios, Goian a parut hilar atunci cand atacantii Romei au accelerat ritmul de joc", a scris Datasport.

"Dintre jucatorii trimisi de Zenga in aparare, Goian a fost singurul care a dat dovada de nesiguranta si asta putea sa coste formatia siciliana. Din fericire, colegii lui au fost atenti si au mai salvat din greselile romanului", a notat goal.com.

Site-urile siciliainformazioni.it si livesicilia.it i-au acordat nota 6 internationalului roman. "A avut cateva pase hazardate, dar gigantul din Suceava a terminat meciul pe teren, chiar daca 90 de minute au parut cam multe pentru el. Goian a suferit atunci cand fotbalistii Romei au apasat pe acceleratie", a scris siciliainformazioni.com.

"Zenga i-a acordat o sansa lui Goian, deoarece avea nevoie de greutate si inaltime in defensiva. Romanul a avut o prestatie fizica si a respins orice balon asa cum a putut, fara sa fie interesat de optiunile tehnice", a notat livesicilia.it.

Antrenorul echipei US Palermo,Walter Zenga, a declarat la sfarsitul meciului ca l-a folosit pe Goian pentru a-l odihni pe Cesare Bovo. "Goian a fost trimis in teren pentru a-i acorda o pauza lui Bovo, pentru a avea meciuri in picioare, deoarece nu poate fi util echipei daca este inactiv. Va trebui sa avem rabdare cu el si sa nu-l criticam de la debut", a spus Zenga.

Fundasul Dorin Goian a debutat la echipa Palermo intr-un meci oficial in Serie A, fiind integralist in intalnirea cu AS Roma, scor 3-3, din etapa a V-a a campionatului italian. Goian a primit un cartonas galben in minutul 15.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT