Goian a castigat procesul cu Steaua la FIFA! Vezi cati bani trebuie sa ia:

Marti 27 Octombrie 2009, 20:31

Goian a castigat procesul cu Steaua la FIFA, iar patronul din Ghencea e obligat sa-i plateasca peste 20 de mii de Euro. Cand a fost transferat in Italia, la Palermo, lui Goian i s-a propus sa renunte la ultimul salariu de la Steaua.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Goian n-a acceptat si s-a dus pana la FIFA sa-si recupereze banii de la Steaua - peste 20 de mii de Euro.

"Nu este nici un fel de problema, am castigat la comisie, normal, pana pe data de 3-4 trebuie sa-mi bage banii", a spus Goian.

Din banii incasati de la UEFA - 1 milion de Euro, patronul Stelei ii va plati datoria lui Goian. I-au mai ramas bani dupa ce le-a achitat salariile stelistilor. Imediat dupa derbyul cu Rapid, a mers in vestiar si i-a anuntat pe Banel si compania ca le-a bagat banii pe ultimele 2 luni. Nu si primele.

"Sunteti cumva pe primul loc si eu nu stiu ? Primele le luati cand o sa meritati" - le-a spus seful din Ghencea stelistilor, care n-au nicio victorie in Europa League si n-au castigat niciun derby in acest sezon.
 

Citeste si:

Steaua

Dorin Goian

BRAT