Goal.com: "Radu Stefan, De Silvestri si Baronio sunt principalii responsabili pentru dezastrul cu Juventus!"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Aprilie 2008, 15:15
"RADU STEFAN A FOST UMILIT DE CAMORANESI!"

Site-ul goal.com a scris ca fundasul Stefan Radu a fost unul dintre responsabilii dezastrului din partida pe care echipa Lazio Roma a pierdut-o, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-5, in fata lui Juventus Torino.

Sursa citata i-a acordat nota 4,5 internationalului roman. "Radu, De Silvestri si Baronio sunt principalii responsabili ai dezastrului din prima repriza, cand Lazio a primit patru goluri. Romanul a fost prea timid in duelurile cu Nedved si Camoranesi, acestia trecand fara probleme de el. Radu a fost un simplu jalon in calea jucatorilor torinezi", a scris goal.com.

Agentia Datasport l-a notat cu 5 pe Stefan Radu. "A fost luat de valul produs de puternica ofensiva a celor de la Juventus. Inconsistenta echipe sale nu l-a ajutat, dar in partea a doua a incercat sa urce mai mult in atac si sa-si ajute coechipierii", a scris Datasport.

In schimb, site-ul realsports.it si publicatia Quotidiano Nazionale i-a acordat nota 4 lui Radu. "A avut o mare problema in prima repriza: sa-l opreasca pe Camoranesi. Nu a reusit. Mai mult, a fost umilit de italo-argentinian, care a facut ce a vrut pe partea sa", a scris realsports.it.

Fundasul Stefan Radu a fost integralist in partida pe care echipa Lazio Roma a pierdut-o, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-5, in fata formatiei Juventus Torino

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies