George Puscas Inter Milano internazionale milano Real Sociedad transfer puscas Italia

Gazzetta dello Sport anunta transferul unui alt roman! Ar fi mutarea carierei pentru tanarul atacant

Jucatorul in care selectionerul Cosmin Contra are foarte mare incredere este aproape de un transfer in La Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 08:49
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 08:51

George Puscas este la un pas de transferul la Real Sociedad, anuntat Gazzetta dello Sport. Jurnalistii italieni noteaza ca Inter si Sociedad sunt in discutii avansate, iar transferul s-ar putea realiza in zilele urmatoare. Daca mutarea se va concretiza va reprezenta un pas important in cariera lui Puscas.

Puscas, in varsta de 22 de ani, a fost luat de Inter in 2013, insa a prins doar patru meciuri pentru gruparea din Milano. A fost imprumutat pe rand la Bari, Benevento si Novara. In eventualitatea in care va ajunge la Real Sociedad, Puscas se va putea lupta cu sanse reale pentru un loc de titular la o echipa ce evolueaza intr-un campionat puternic al Europei.

De Puscas s-au mai interesat si Chievo, Bologna si Cagliari, insa cele 4 milioane de euro cerute de Inter au blocat negocierile.

Puscas este unul dintre jucatorii pe care Contra mizeaza si in care are mare incredere. Atacantul a debutat de curand la echipa nationala de seniori si a jucat cate 30 de minute in fiecare dintre amicalele cu Chile si Finlanda.

Modifică setările cookies