Orele DECISIVE pentru transferul lui Tucudean la Steaua! Jucatorul a acceptat salariul propus de Becali! Ce se intampla acum

Steaua nu renunta la Tucudean, fostul atacant dinamovist aflat la Charlton in acest moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 12:17
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 12:21

Transferul lui Tucudean la Steaua a intrat in linie dreapta. Anamaria Prodan se afla la Londra si negociaza in numele Stelei mutarea fostului dinamovist. Tucudean a acceptat salariul de 20.000 de euro pe luna propus de Becali, insa patronul Stelei trebuie sa se inteleaga cu patronul lui Charlton in privinta sumei de transfer.

Steaua il vrea definitiv pe Tucudean deoarece imprumutul lui Rusescu expira in vara iar atacantul Sevillei are clauza de cumparare de 2 milioane de euro.

Tucudean e asteptat la Steaua, chiar daca nu se va mai realiza transferul lui Keseru. Negocierile cu Al Nassr au intrat in impas dupa ce arabii au oprit licitatia la 3 milioane de euro. Becali vrea 4 milioane pentru golgheterul sau.

Anamaria Prodan negociaza in acest moment la Londra in numele Stelei pentru Tucudean. Ea a postat o poza pe Facebook de la intalnirea cu varful dorit de campioni.

Becali declara zilele trecute ca e convins de reusita transferului.

"Suntem in negocieri. E vorba de 850.000 de euro si 20 la suta. Dar mai negociem. Nu e departe, dar e... la un pas. Negocierile cu Tucudean sunt la un pas",
a spus Becali in ziarul Ring. 

Modifică setările cookies