Goian si-a ales numarul 3 la Palermo!

Autor: Sport.ro
Vineri 07 August 2009, 14:55

Fundasul Dorin Goian, tranferat de la FC Steaua la Palermo, a semnat un contract pe patru ani cu echipa italiana, a primit numarul 3 pe tricou si a efectuat vineri seara primul antrenament alaturi de noii sai colegi, informeaza site-ul oficial al gruparii siciliene.
â–º Seful lui Palermo, despre Goian: "E incapatanat, am auzit! E excelent!"

Conform publicatiei Mediterraneo Online, Goian va incasa in cei patru ani de contract urmatoarele sume: 350.000 de euro in primul an, 375.000 de euro in al doilea an, 400.000 de euro in cel de-al treilea an si 425.000 de euro in ultimul an.

Fostul stelist a povestit  ca a apucat sa vorbeasca cu jucatorii Stelei, de la care si-a luat adio, dar si cu Zenga, noul sau antrenor. Fanii Stelei o sa-i lipseasca cel mai mult lui Goe, despre care spune ca sunt peste cei din Palermo.

"Am vorbit cu colegii, s-au bucurat pentru mine. Am vorbit si cu Zenga"

"Nu cred ca o sa fie suporterii lui Palermo ca cei ai Stelei", a spus Goian astazi la aeroport.

"Nu am vorbit cu Dica despre transferul la Palermo, dar sigur, cred ca se va bucura pentru mine. El a avut o experienta mai neplacuta in Italia, dar sper sa n-am parte de asa ceva”

"Este un nou drum pentru mine. Asteptam de mult acest moment si cred ca orice jucator isi doreste sa evolueze intr-un campionat cum este cel al Italiei. Am o varsta si ma gandesc ca era mai bine daca transferul meu de la Steaua s-ar fi realizat dupa EURO 2008, dar e bine ca lucrurile s-au rezolvat pana la urma".

"Am o parere de rau pentru ca las in urma colegi, niste ani frumosi petrecuti la Steaua si satisfactii pe care nu le-a avut orice jucator. Am vorbit cu niste colegi despre plecarea la Palermo, s-au bucurat pentru mine. O sa-mi lipseasca mult atmosfera din Ghencea. Baciu a dat randament ori de cate ori s-a apelat la el. Mai sunt in lot jucatori ca Ninu sau Tudose, niciun jucator nu este de neinlocuit", a mai spus Goian.

"Steaua a facut un joc bun cu Motherwell, o prima repriza timorata, dar in a doua parte a jocului si-a revenit si a jucat asa cum trebuie"

"Zenga e ROMAN? Istoria se repeta, l-a luat pe Goian la Palermo", scrie site-ul Goal dupa ce Goe a plecat in Italia pentru 2 milioane. Seful sicilienilor e incantat de noua achizitie.

"Este un transfer excelent pentru noi", spune seful lui Palermo, Zamparini, astazi, pentru Stadionews.it

"Nu l-am vazut jucand foarte mult, dar am incredere totala in Zenga.

"El mi-a spus ca este un fundas incapatanat, sper sa se descurce in tricoul lui Palermo", a spus in continuare Zamparini.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT