Seful lui Palermo, despre Goian: "E incapatanat, am auzit! E excelent!"

Autor: Sport.ro
Vineri 07 August 2009, 09:16
Seful lui Palermo, despre Goian: "E incapatanat, am auzit! E excelent!"

"Zenga e ROMAN? Istoria se repeta, l-a luat pe Goian la Palermo", scrie site-ul Goal dupa ce Goe a plecat in Italia pentru 2 milioane. Seful sicilienilor e incantat de noua achizitie.

"Este un transfer excelent pentru noi", spune seful lui Palermo, Zamparini, astazi, pentru Stadionews.it

"Nu l-am vazut jucand foarte mult, dar am incredere totala in Zenga.

"El mi-a spus ca este un fundas incapatanat, sper sa se descurce in tricoul lui Palermo", a spus in continuare Zamparini.

EXCLUSIV / INTERVIU CU DORIN GOIAN!

"Mai am de facut vizita medicala si de semnat contractul cu Palermo. A contat si partea financiara, am o varsta si conteaza si acest aspect.", ne-a declarat Goian.

Transferat pe 2 milioane de euro in Italia, Goian spune ca Zenga, Pedrazzini si banii italienilor au contat cel mai mult. Curios, insa, Goe nu a vorbit nici 5 secunde cu fostul antrenor al Stelei pana acum: "A contat ca sunt si Zenga si Pedrazzini acolo. Urmeaza sa semnez pentru 4 ani la Palermo."

"STEAUA - STANDARD, CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE"

O semifinala UEFA si 3 participari consecutive in Grupele Ligii - sunt doar cateva din lucrurile reusite de Goian alaturi de Steaua in anii petrecuti in Ghencea. Un singur meci nu a putut uita Goe in tricoul Stelei, nu cel cu Middlesbrough din semifinala UEFA, ci preliminariile cu Standard de pe fostul "Lia Manoliu"

"Eu, cat am fost jucator la Steaua, am incercat sa dau ce am avut eu mai mult la momentul respectiv.

"Uneori am jucat bine, in unele meciuri am fost cadavru, dar am jucat cu inima, pentru ca Steaua mi-a oferit totul si aici am intalnit cele mai bune performante. Sunt mandru ca am facut parte dintr-o generatie cu jucatori care au fost la un minut jumate de a juca o finala de Cupa UEFA.

"Cea mai frumoasa amintire la Steaua o reprezinta titlurile, calificarile in Champions League, dar Steaua - Standard a fost ceva extraordinar.", a declarat Goian la Stirile Sport.ro si www.sport.ro

"STEAUA A JUCAT SI FARA HAGI, LACATUS SAU RADOI. SA NU VORBIM DE UN URMAS AL LUI GOIAN"

Goian spune ca nu e momentul sa se vorbeasca de un urmas al sau la Steaua, dar vrea sa se intoarca in Ghencea in viitor. Poate ca antrenor.

"Steaua a avut tot timpul solutii. Steaua va juca asa cum a facut-o si fara Hagi, Lacatus sau Radoi. E o echipa mare. Nu am apucat sa vorbesc nici cu Walter Zenga, chiar nu stiu multe lucruri. Maine decolez spre Palermo.

"Nu stiu daca e momentul sa vorbit de un urmas al lui Goian. Goian a plecat si alt jucator va veni, cel care se va antrena bine si care va da cel mai bun randament in teren. Toti au sanse egale si sunt valorosi.

"Nimeni nu ar spune nu unei reintoarceri la Steaua, fie ca jucator, fie nu."

"IN 2, 3 ANI, MARILE ECHIPE DIN EUROPA O SA SE BATA PE TANASE"

"Tanase este un jucator foarte valoros si sunt bucuros ca a venit la Steaua. Va ajuta echipa si peste 2,3 ani o sa se bata marile cluburi din Europa pentru el. L-am cunoscut si am jucat cu el la nationala si este un copil cu foarte multe calitati.", a mai spus Goian la Sport.ro si www.sport.ro

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT