Juventus Torino Alessandro del Piero Serie A Italia

Fanii lui Juventus l-au cerut președintele clubului, Alessandro Del Piero a oferit răspunsul! 

Juventus trece prin momente dificile și riscă să fie retrogradată din nou, după ce declaraţiile financiare ale clubului au fost controlate de procurori şi de autoritatea italiană.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 12:05
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 12:05

Întreg Consiliul de Administrație al clubului Juventus, inclusiv președintele Andrea Agnelli (46 ani), a demisionat luni seară, 28 noiembrie. Plecarea colectivă vine după ce, în ultimele luni, declaraţiile financiare ale clubului au fost controlate de procurori şi de autoritatea italiană de reglementare a pieţei Consob, pentru o presupusă contabilitate falsă şi manipulare a pieţei. Deocamdată, compania a negat orice fel de faptă greşită.

Un nou Consiliu de Administrație va fi numit la Juventus pe 18 ianuarie, iar fanii lui Juventus visează ca legendarul Alessandro Del Piero (48 ani) să fie noul președinte al clubului, potrivit Gazzetta dello Sport. Doar că jucătorul emblematic al torinezilor este în prezent la Campionatul Mondial din Qatar, unde este analist, și a precizat că nu a fost abordat pentru a discuta acest aspect. 

„Am petrecut mai bine de 20 de ani la Juventus, relația mea cu fanii și cu clubul este foarte, foarte profundă. A fost o călătorie grozavă, orice veste despre Juve mă implică și mă afectează.

Nu știu care este planul, nu m-a sunat nimeni, dar cunosc foarte bine clubul. Încă am casa la Torino”, a declarat Alessandro Del Piero pentru sursa citată. 

Prima reacție a lui Alessandro Del Piero, în legătură cu ultimul scandal de la Juventus 

„Este un lucru trist pentru că toți sunt prietenii mei, de la Andrea Agnelli la Pavel Nedved, toți oameni cu care am împărtășit momente foarte frumoase. I-am văzut și recent.

Este incredibil că o echipă istorică precum Juventus trăiește aceste momente de suișuri și coborâșuri care au început în 2006 cu Serie B, dar apoi au fost 9 scudetti la rând. Îmi pare rău pentru această situație”, a spus Alessandro Del Piero pentru Gazzetta dello Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!