Epoca Berlusconi se incheie! Milanul a fost vandut unor investitori chinezi: transferuri de 400 de milioane de euro in doi ani!

Epoca Berlusconi se incheie! Milanul a fost vandut unor investitori chinezi: transferuri de 400 de milioane de euro in doi ani!

Milanul va redeveni in top, anunta Silvio Berlusconi. 

Presedintele si patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat cu prilejul externarii din spitalul unde a suferit o operatie pe cord deschis ca va vinde actiunile sale unui grup de investitori chinezi care va permite echipei rossonera sa revina in prim planul fotbalului italian, european si mondial.

''Ultima decizia a fost foarte importanta. Am decis sa vand Milan cui este dispus sa investeasca bani pentru a permite clubului sa devina un protagonist in Italia, Europa si in lume. Am renuntat la cererile mele financiare, accept ceea ce mi s-a propus, fara a se lua in considerare valoarea marcii Milan, dar doresc ca grupul chinez sa accepte sa investeasca in Milan cel putin 400 milioane euro in urmatorii doi ani'', a declarat Berlusconi, 79 ani.

AC Milan a cucerit in era de 30 ani a lui Berlusconi 5 trofee in Liga Campionilor, 18 titluri nationale si 28 de trofee in total.

Fostul premier italian a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano pe 7 iunie, la doua zile dupa ce a suferit un atac de cord grav.

Citeste si:AC Milan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies