"E incredibil! Totti a fost dat afara din propria casa! Spalletti e un om MIC!" Atac fara precedent al lui Ilary Blasi, sotia lui Totti, la adresa antrenorului Romei, inaintea meciului cu Astra

Francesco Totti AS Roma Ilary Blasi Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2016, 15:07
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2016, 15:13

Dortmund - Real Madrid e marti, de la 21:45, la ProTV | Steaua - Villarreal este joi, la 20:00, la ProTV

Ilary Blasi l-a atacat pe Spalletti, antrenorul Romei, intr-un interviu acordat astazi in Gazzetta dello Sport.

Aceasta a vorbit despre decizia antrenorului italian de a-l indeparta din lot pe Totti in luna februarie a acestui an, dupa ce legenda Romei si-a criticat tehnicianul intr-un interviu.

"Nu stiu nimic despre fotbal, dar situatia este incredibila. E ceva SF, nu-mi vine sa cred. A fost dat afara din propria casa. Nu poti sa faci asa ceva. Dar fanii nu l-au abandonat."

"Deciziile luate in fotbal sunt mereu supuse dezbaterii, dar nu despre asta vorbesc aici. Eu vorbesc despre ceva la nivel uman, despre persoana. Nu critic deciziile sportive, ci pe cele umane. Spalletti s-a comportat ca un om mic. Asta este adevarul"

"Francesco a cerut respect in interviul acordat atunci (n.r. Interviu acordat in februarie, in urma caruia a fost exclus din lot pentru ca l-a criticat pe Spalletti). Simtea ca nu este respectat. Francesco nu e o persoana care sa caute contrverse.", a declarat Ilary Blasi, sotia lui Totti, in Gazzetta dello Sport.

Joi, de la ora 22:00, AS Roma joaca in fata Astrei | Tot joi, de la ora 20:00, in direct la ProTV, Steaua joaca acasa cu Villarreal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!