E GATA! Aventura lui Ionut Radu la Genoa s-a incheiat! Unde merge portarul roman

E GATA! Aventura lui Ionut Radu la Genoa s-a incheiat! Unde merge portarul roman

Agentul lui Radu a facut anuntul.

Oscar Damiani a mers la Milano pentru a stabili viitorul goalkeeperului roman. Ionut Radu nu a mai aparat si a fost trecut in plan secund dupa venirea antrenorului Davide Nicola, Matti Perin fiind preferat intre buturi.

Agentul romanului a avut o discutie cu oficialii lui Inter, echipa de unde a fost imprumutat la Genoa, si spera sa rezolve transferul pana la finalul lunii.

"E dorinta lui sa plece. Vom decide in zilele urmatoare unde va merge, sunt multe echipe care-l vor acum, din Italia, dar mai ales din strainatate. Inter nu doreste sa-l cedeze si vom evalua impreuna ce este mai bine pentru baiat.

Suntem foarte nemultumiti de toata aceasta poveste, e un lucru pe care nu-l merita si la care nu ne asteptam deloc. Nu discut despre chestiunile tehnice, dar aventura la Genoa s-a incheiat!", a declarat agentul.

Presa din Italia spune ca West Ham United e interesata de transferul romanului, dupa ce Lukasz Fabianski, titularul de drept, s-a accidentat in meciul cu Sheffield United. 

De asemenea, potrivit Inter News, oficialii de la Milano nu vor sa-l cedeze definitiv pe Radu. Acestia sunt dispusi doar sa-l dea sub forma de imprumut, pentru ca e vazut ca goalkeeperul de viitor al echipei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT