Dispare un SIMBOL al fotbalului! San Siro va fi DEMOLAT, Inter si AC Milan vor juca pe o noua arena de 600 de milioane de euro! Anuntul urias

Dispare un SIMBOL al fotbalului! San Siro va fi DEMOLAT, Inter si AC Milan vor juca pe o noua arena de 600 de milioane de euro! Anuntul urias

Cele 2 cluburi au ajuns la un acord si urmeaza sa discute cu autoritatile locale.

AC Milan si Inter Milano au ajuns la un acord pentru demolarea celebrei arene San Siro, dorind sa joace pe un nou stadion care sa fie construit in Palazzo San Marino, o zona unde in acest moment se afla doar locuri de parcare si care este in apropiere de actuala arena.

CEO-ul celor de la Inter, Alessandro Antonello, a declarat: "Inter si Milan continua impreuna. Inca mai avem mult de munca, dar avem timp". Proiectul pentru noua arena ar urma sa coste in jur de 600 de milioane de euro si termenul pentru finalizare este vara lui 2022. Ambele cluburi doresc sa joace pe o noua arena, varianta modernizarii actualului stadion avand multe provocari si ar putea avea un cost chiar mai mare decat construirea unei arene de la zero!

Daca vor primi acordul pentru noua arena din partea autoritatilor locale, Inter si AC Milan ar urma sa se mute impreuna pentru perioada urmatoare pe un alt stadion al unei echipe din apropierea orasului.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies