Dincolo de blaturi pentru titlu, ce blaturi se mai joaca la pariuri: Italia se pregateste de un nou Titanic!

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Aprilie 2012, 19:48

	Dincolo de blaturi pentru titlu, ce blaturi se mai joaca la pariuri: Italia se pregateste de un nou Titanic!

Fotbalul din Serie A e pe cale sa se scufunde din nou!

Nu numai Romania este lovita de suspiciuni legate de pariuri dubioase si jucatori care nu-si respecta corect culorile clubului. In Italia este mai grav de atat, 50 de fotbalisti vor ajunge la audieri incepand cu Luna viitoare.

Pentru Romania, sezonul 2011-2012 a consemnat al doilea an din ultimul deceniu in care un patron isi acuza proprii jucatori de blat. Dupa ce in 2006, Porumboiu i-a acuzat de blat pe jucatorii Vasluiului de blat cu Steaua, in ultima etapa, tot el a facut scandal si dupa meciul cu Rapid din acest sezon.

Astazi chiar, patronul Pinalti de la Piatra Neamt a declarat ca isi suspecteaza cativa jucatori ca nu si-au jucat corect sansele in meciul cu Cfr Cluj. Daca aceste acuzatii ar avea urmarile din Italia, Liga I s-ar putea cutremura.

In paralel, Serie A se pregateste de un nou "Titanic". Ziaristii de la Gazzetta dello Sport anunta ca din 2009 si pana in prezent, 12 echipe din Serie A (mai mult de jumatate din prima Liga), ar putea fi implicate in pariuri murdare. "Cam 75 de meciuri din 2009 sunt investigate, iar la finalul acestei anchete am putea vedea 50 de jucatori acuzati oficial", sustine ziarul italian.

Numai la inceputul lui mai, federatia italiana va trimite in fata tribunalelor sportive 50 de fotbalisti, pentru a clarifica probleme cu mafia pariurilor.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies