Stelistii merg in Giulesti cu cea mai buna aparare din Liga I! Cu Tatu si Costea in atac, Duarte si Coman pot fi umiliti si fara BLAT:

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Aprilie 2012, 12:00

	Stelistii merg in Giulesti cu cea mai buna aparare din Liga I! Cu Tatu si Costea in atac, Duarte si Coman pot fi umiliti si fara BLAT:

Rapid - Steaua, azi, 21:30, e LIVE text pe www.sport.ro si m.sport.ro | Fa-ti testul de suporter si vezi cine castiga meciul din tribune! Esti stelist 100%? Stii totul despre Rapid? Intra aici!

Daca pleaca invinsa din Giulesti, Steaua uita de Champions League. Chiar daca s-a autoexclus din lupta pentru titlu, Rapid isi poate teroriza rivalele cu o victorie in derby. Razvan poate fi al doilea 'Lucescu' din Liga la anul!

Dupa ce au incheiat cu crampoanele in gatul Stelei ultima lupta la titlu pe care au purtat-o in 2006, Rapid traieste cu o dorinta de razbunare continua. Sfertul UEFA din acelasi sezon n-a fost uitat. Atunci, Steaua a luat totul. Giulestenii isi asteapta rivalii in Grant pentru a-i distruge definitiv obiectivul.

Steaua are cea mai buna aparare din campionat, desi pare ca mereu sunt probleme cu fundasii in Ghencea. Martinovici, Geraldo, Chiriches si Parvulescu se vor ocupa astazi sa nu ia gol de la Pancu si Surdu. In 27 de meciuri, Steaua n-a primit decat 20 de goluri. Mihai Costea si Tatu vor incepe meciul titulari.

Se poate vorbi de BLAT cu Rui sau Coman? (8178 voturi)
 
Nu, niciodata
47.98%
3924 voturi
 
La cate se intampla in Romania...
40.35%
3300 voturi
 
Gigi n-a auzit bine: era vorba de Radoi, nu de Rui, si de Al Ain, ca rimeaza cu Rapid :)
11.67%
954 voturi
„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies