Dennis Man Parma Italia

Dennis Man l-a convins pe antrenorul Parmei

Parma a început bine sezonul în Serie B și visează la promovare după doar cinci etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 16:48
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 16:48

Fosta câștigătoare a Cupei UEFA este pe primul loc în eșalonul secund din Italia, cu 13 puncte după patru victorii și un rezultat de egalitate.

Evoluțiile lui Dennis Man (25 de ani) au fost apreciate în Italia, chiar dacă internaționalul român a fost accidentat și a lipsit în trei partide. 

Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a fost întrebat despre Man și a avut doar cuvinte de laudă pentru atacantul său.

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

"Este o călătorie și suntem cu toții fericiți, în primul rând el, pentru că se simte bine și este capabil să ofere continuitate.

L-am avut de la început și, în afară de o mică pauză din cauza unei mici probleme, a fost mereu apt. Ne poate face să vedem viitorul cu mai multă încredere, dar putem accelera acest proces de creștere pentru toată lumea”, a declarat Pecchia, conform ParmaLive.

Mijlocașul român a prins doar două partide în Serie B, în care a reușit să înscrie un gol și să ofere un assist. La aceste cifre se adaugă încă o reușită în Cupa Italiei, cu Bari (0-3).

Neînvinsă în Serie B, Parma va avea parte de un derby de tradiție în etapa următoare. Va primi vizita celor de la Sampdoria, care a retrogradat în sezonul precedent și nu a avut parte de cel mai bun început de sezon în eșalonul secund.

Genovezii au doar două puncte și sunt pe locul 16, care asigură prezența la barajul pentru rămânerea în Serie B.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!