Italia

Decizie de ULTIMA ORA anuntata de Andrea Pirlo! La 35 de ani e pregatit sa faca ASTA din nou

Andrea Pirlo s-a retras de la nationala dupa Cupa Mondiala, dar a decis sa revina dupa numirea lui Antonio Conte in fruntea echipei italiene. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 16:04
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 16:25

La 35 de ani, Pirlo e gata sa conduca din nou Italia spre un turneu final. Va juca in preliminariile pentru EURO 2016 si, de ce nu, la turneul din Franta! 

Pirlo a fost convins de Conte, fostul sau antrenor de la Juventus. "Am vorbit cu el si m-a rugat sa revin. Am spus da pe loc. A fost o decizie grea totusi, nu imi mai doream sa joc, dar antrenorul m-a rugat si mi-a zis ca are nevoie de mine. Nu puteam sa refuz. Sunt foarte bucur chiar sa il ajut. Conte are tot ce ii trebuie pentru a reusi, a demonstrat deja asta. In cateva zile a oferit acestei echipe o identitate dupa eliminarea rusinoasa de la Cupa Mondiala. Are nevoie de timp, nu e de ajuns un meci ca sa evaluezi o echipa, dar Conte lucreaza la o nationala pe care orice suporter isi va dori sa o vada", a declarat Pirlo la Sky Sport Italia. 

 

Pirlo spune ca Italia trece printr-o criza, insa doar la nivel de fotbal ci ca intreaga natiune. Acesta este motivul pentru care a acceptat sa mai joace in squadra azzurra, in ciuda varstei sale. "Fotbalul nostru nu mai este la acelasi nivel cu al altora, dar am ramas in urma cu totul, ca natiune, nu numai din punct de vedere sportiv. E un moment de criza, dar lucram la o revenire puternica", a mai spus legendarul mijlocas italian. 

Modifică setările cookies