Claudio Ranieri are misiune grea! Si-a gasit echipa in Italia si trebuie sa o salveze de la retrogradare 

Claudio Ranieri Sampdoria Serie A Italia Claudio Ranieri are misiune grea! Si-a gasit echipa in Italia si trebuie sa o salveze de la retrogradare
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Octombrie 2019, 16:17
Data actualizarii: Vineri 11 Octombrie 2019, 16:32

Claudio Ranieri s-a inteles cu un club din Italia. 

Antrenorul Italian in varsta de 67 de ani a batut palma cu Sampdoria, conform celor de la Sky Sport. Ranieri ii va lua locul lui Eusebio Di Francesco, care a fost demis luni, dupa rezultatele slabe pe care le-a obtinut cu echipa. Ranieri va semna un contract pe doua sezoane. 

Misiune aproape imposibila

Ranieri vine cu misiunea de a o salva pe Sampdoria, echipa care se situeaza pe ultimul loc din Serie A, dupa sapte etape jucate si doar trei puncte obtinute. 

Italianul si-a inceput cariera in antrenorat in anul 1986 si a trecut pe la echipe importante precum Juventus, Inter, AS Monaco, Chelsea sau Leicester, cu care a reusit castige cel mai surprinzator titlu din istoria Premier League. Dupa sezonul istoric 2015-2016, cariera lui Ranieri a luat-o in jos. A fost demis de la Leicester, apoi a trecut pe la echipe precum Nantes, Fulham si Roma,  fara rezultate semnificative. De Roma s-a despartit in iunie 2019, dupa numai 3 luni in functie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!