Chiriches, titular si LIDER in Italia. Napoli a facut un nou meci perfect, Higuain este atacantul momentului in Europa | VIDEO
17 2016 08:50

Chiriches, titular si LIDER in Italia. Napoli a facut un nou meci perfect, Higuain este atacantul momentului in Europa | VIDEO

Napoli 3-1 Sassuolo | Cu Vlad Chiriches titular, Napoli s-a impus pe San Paolo gratie golurilor marcate de Callejon si "Pipita" Higuain. Argentinianul din ofensiva echipei lui Sarri e atacantul momentului in Europa.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Vlad Chiriches a bifat un nou meci ca titular pentru Napoli, dupa etape bune in care a stat in umbra lui Koulibaly si a lui Albiol. Romanul s-a achitat bine de sarcini in victoria echipei sale cu 3-1 in fata lui Sassuolo.

Napoli s-a distantat in fruntea Serie A, profitand de egalul Interului de la Atalanta, scor 1-1.

Pentru echipa lui Maurizio Sarri au marcat Jose Callejon si Gonzalo Higuain, de doua ori, in timp ce pentru oaspeti a inscris Diego Falcinelli.

Napoli are 4 puncte in clasament peste Inter (44-40) si 5 peste Juventus, care are insa un meci mai putin. Juventus va juca astazi, in deplasare, cu Udinese.

Chiriches a bifat cel de-al 5-lea meci al sezonului ca titular.

Pe de alta parte, colegul romanului, Higuain, a ajuns la 20 de goluri marcate in acest sezon, fiind pe primul loc in clasamentul pentru Gheata de Aur, peste Aubameyang, Alex Teixeira, Lewandowski, Suarez ori Neymar.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI1 comentarii
  • 19 2016
    vali HAHAHAHA!higuain atacantu momentului....mesi neymar ronaldo dybala ibra suarez...astia ce sunt mai berbecule!~-_...
BRAT