Benitez raspunde la transferurile rivalilor: "Milan e favorita la titlu? Asa spuneau si la Istanbul in 2005!" VIDEO

Rafa Benitez AC Milan Inter Milano Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2010, 20:46
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2010, 21:08

Rafa Benitez are un atuu extrem de important in fata Milanului: victoria de poveste cu Liverpool in fata celor de la AC Milan din finala Ligii Campionilor de la Istanbul, 2005.

Atunci, AC Milan era favorita si chiar ajunsese sa conduca cu 3-0 la pauza. Liverpool a revenit incredibil in repriza a doua, a egalat la 3 si a dus meciul la penalty-uri. Acolo, oamenii lui Benitez au fost mai tari si s-au impus.  AC Milan - Liverpool din 2005 ramane unul dintre cele mai tari meciuri din istoria fotbalului.

Acum, Benitez a preluat Inter si se lupta din nou cu Milan.

"Am auzit saptamana asta ca Milan e favorita sa castige orice. La fel ziceau si cand eram la Liverpool si am jucat finala Ligii Campionilor la Istanbul in 2005. Au fost favoriti pana la pauza. Apoi s-a schimbat ceva..."
a fost atacul spaniolului in ziua in care rivalii de la Milan isi prezentau noul careu de asi din atac: Robinho, Ibrahimovic, Pato si Ronaldinho.


VIDEO Imagini senzationale de la finala din 2005 dintre Milan si Liverpool!

Benitez nu a dorit sa comenteze speculatiile legate de un eventual transfer al lui Kaka la Inter.
"Presedintele Moratti s-a sacrificat ani de-a randul pentru a face transferuri, acum s-a hotarat sa se opreasca. Are motivele sale.

Nu stiu cat de departe putem ajunge anul acesta, sunt doua sau trei lucruri ce trebuie schimbate. Aceasta echipa ramane  puternica, dar trebuie sa ne revenim mental dupa anul trecut.

Am demonstrat ca suntem tari in Supercupa cu Roma, dar ati vazut ce s-a intamplat la Bologna. Totul tine de concentrare. O sa vedem in ianuarie ce transferuri facem. Kaka e un jucator mare, dar in acest moment el se afla la alta echipa" a spus Benitez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!