VIDEO Bătaie în toată regula! Fanii lui Napoli și AS Roma s-au ”ciocnit” pe drum și au blocat autostrada

napoli - as roma AS Roma Napoli Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 19:38
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 19:40

Bătaie în toată regula între fanii lui Napoli și cei de la AS Roma, chiar pe autostrada A1, lângă provincia Arezzo din regiunea Toscana.

În drum spre Genova, pentru a-și încuraja favoriții pentru la meciul cu Sampdoria, cei de la Napoli au dat nas în nas cu fanii de la AS Roma pe autostrada A1 din Italia. Capitolinii se îndreptau și ei către zona de Nord, dar la Milano, pentru meciul cu AC Milan.

Bătaie în toată regula pe autostradă, între fanii lui Napoli și cei de la AS Roma

Bătaia dintre suporterii celor două echipe a blocat autostrada preț de câteva minute bune. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele.

Potrivit primelor informații, doi fani ai Romei ar fi ajuns la spital în urma altercației cu fanii de la Napoli. Bătaia a avut loc la kilometrul 13, acolo unde și-a pierdut viața un fan al lui Lazio în 2007, pe numele său Gabriele Sandri.

Jurnalistul Simone Guadagno scrie pe contul său de Twitter că un steag al celor de la Roma a fost ”capturat” de fanii lui Napoli în urma confruntării.

Galeriile celor două echipe au fost, în urmă cu câțiva ani, înfrățite. Rivalitatea dintre Roma și Napoli a început după ce Ciro Esposito, un fan al capitolinilor, a murit împușcat după finala Cupei Italiei dintre Napoli și Fiorentina, disputată pe Olimpico, la Roma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!