Bad Boy Balotelli se transforma :) Cum vrea Milanul sa-i relanseze cariera lui SuperMario: fara tunsori, fara postari, fara fumat

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 August 2015, 12:51

	Bad Boy Balotelli se transforma :) Cum vrea Milanul sa-i relanseze cariera lui SuperMario: fara tunsori, fara postari, fara fumat

AC Milan i-a oferit o noua sansa lui Mario Balotelli, insa atacantul nu va avea parte de acelasi regim ca in trecut pe San Siro. Adriano Galliani e decis sa-l transforme pe "SuperMario" intr-un varf de clasa mondiala, astfel ca i-a trecut acestuia mai multe clauze speciale in contract.

AC Milan l-a salvat pe Mario Balotelli de la Liverpool, echipa la care fusese trecut pe linie moarta de Brendan Rodgers si in tricoul careia avea sanse minime sa mai prinda vreun minut.

Ajuns la 25 de ani, varful nationalei Italiei se vede acum obligat sa incerce inca o data sa-si relanseze cariera, dar si sa renunte la celebrele sale escapade si excentricitati.

Pentru a fi siguri ca Balotelli va fi serios in cea de-a doua "descalecare" pe San Siro, conducerea Milanului, in frunte cu directorul executiv Adriano Galliani, s-a inspirat din regulamentele aplicate militarilor de la fortele aeriene ale Italiei, scrie cotidianul Gazzetta dello Sport.

Astfel, spun jurnalistii peninsulari, la Milano, Balotelli nu va mai avea voie sa se afiseze cu tunsori nonconformiste, sa prejudicieze imaginea clubului pe relele de socializare sau sa consume alcool si tutun. In caz contrar, acesta ar urma sa fie drastic sanctionat, atat financiar, cat si sportiv.

Clauzele acceptate de Balotelli

1) Sa nu lezeze imaginea clubului prin activitatea pe retelele de socializare

2) Sa aiba grija de propria imagine si sa respecte codul vestimentar de la Milano

3) Sa nu fumeze si sa nu bea peste limita

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies