'Are Ebola! A fost INFECTAT' Un star trecut pe la Real si Chelsea traieste COSMARUL VIETII! Reactia clubului la sutele de mesaje

Autor: Sport.ro
Luni 13 Octombrie 2014, 08:28

	'Are Ebola! A fost INFECTAT' Un star trecut pe la Real si Chelsea traieste COSMARUL VIETII! Reactia clubului la sutele de mesaje

O stire de genul asta CHIAR NU vrei sa citesti despre tine.

Indiferent daca e reala sau mai putin. Fostul mijlocas al lui Chelsea si Real Madrid, Michael Essien, trece prin momente dificile. Pe net a aparut informatia ca ar fi fost infectat cu virusul Ebola, care a luat mii de vieti in Africa de Vest.

Lucrurile au laut amploare in ultimele 24 de ore. Actualul club al lui Essien, AC Milan, a fost nevoit sa dezminta pe site-ul oficial informatia, in timp ce jucatorul a primit sute de telefoane! Zvonul a fost preluat de mai multe surse de presa din toata lumea.

"AC Milan infirma categoric presupusele informatii venite din exterior despre membrii societatii. Asemenea stiri, total nefondate, nu au fost in niciun moment confirmate de vreun reprezentant al clubului nostru", scriu reprezentantii Milanului pe site.

Si Essien a tinut sa-si linisteasca fanii. Ghanezul a postat un mesaj pe contul oficial de Twitter in care le transmite ca e perfect sanatos.
 

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies