Apără Tătărușanu! Ce a decis Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan

Ciprian Tatarusanu AC Milan Stefano Pioli Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 21:58
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 21:58

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost inclus de urgență pe lista UEFA de către cei de la AC Milan, după ce titularul Mike Maignan a suferit o accidentare la gambă.

Portarul de 27 de ani s-a accidentat în meciul dintre Franța și Austria și va fi indisponibil pentru o perioadă cuprinsă între trei și patru săptămâni.

Tătărușanu va juca din nou pentru AC Milan

Publicația italiană Corriere dello Sport scrie că antrenorul Stefano Pioli se va baza atât pe Tătărușanu, cât și pe portarul Antonio Mirante. 

Din câte se pare, cei doi ar urma să fie folosiți prin rotație în următoarea perioadă, urmând ca Tătărușanu să apere în meciurile din Liga Campionilor, iar Mirante să fie titularizat în partidele din campionat.

În octombrie, AC Milan o va înfrunta de două ori cu Chelsea și o dată pe Dinamo Zagreb. În campionat, trupa lui Stefano Pioli are partide programate cu Empoli, Juventus, Verona, Monza și Torino.

Ciprian Tătărușanu nu a prins niciun meci oficial în acest sezon la AC Milan. În stagiunea precedentă, fostul internațional român a apărat în nouă partide.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!