Adrian Mutu: "Nu cred ca accidentarea este grava, este doar o entorsa la genunchi!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2008, 11:07
"O SA STRANG DIN DINTI SI O SA MA FAC BINE!"
Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, accidentat in partida cu formatia AS Roma, a declarat ca nu crede ca este vorba de ceva grav, informeaza cotidianul La Nazione.

"Nu cred ca este ceva grav. Cred ca este doar o entorsa la genunchi. Trebuie sa strang din dinti si sa astept rezultatul rezonantei magnetice. Partida cu AS Roma? Cred ca meritam sa marcam in prima repriza. Nu cred ca dupa acest esec lupta noastra pentru locul patru s-a complicat iremediabil. Sunt convins ca daca vom lupta, vom strange din dinti, la final vom reusi sa ne indeplinim obiectivele", a spus Mutu.

Adrian Mutu s-a accidentat la genunchiul stang in minutul 39, la un duel cu portarul echipei AS Roma, Doni. Atacantul a primit ingrijiri la marginea terenului si a fost apoi inlocuit de Papa Waigo, in minutul 43. Adrian Mutu a fost diagnosticat de medicii formatiei toscane cu traumatism contuziv cu entorsa la genunchiul stang, care i-a afectat si ligamentul colateral median intern, iar luni va fi supus unui control amanuntit pentru a se stabili cu exactitate natura accidenta

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT