AC Milan mercato Sandro Tonali Italia

AC Milan a dat lovitura! Fotbalistul de 50 milioane de euro care a pus "pixul pe foaie"

AC Milan a fost categorică în această perioadă de mercato pe piața transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 13:10
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 13:16

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, i-a primit la echipă în această perioadă de transferuri pe Charles De Ketelaere, pentru 32 de milioane de euro, de la Club Brugge, pe Malick Thiaw, pentru 7 milioane de euro, de la Schalke, pe Divock Origi gratis, de la Liverpool, și pe Junior Messias (Crotone) și Allesandro Florenzi (Roma).

De asemenea, rossonerii l-au adus sub formă de împrumut pe Sergino Dest, care nu a mai fost pe lista lui Xavi Hernandez, odată ce spaniolul și, implicit, una dintre legendele lui FC Barcelona, nu i-a văzut un rol stabil în lotul pe care-l formează de când a fost numit antrenor principal la formația catalană.

Sandro Tonali a semnat!

Aflat la AC Milan din vara anului 2021, Sandro Tonali a semnat un nou contract cu trupa lui Stefano Pioli valabil până în iunie 2027, potrivit anunțului făcut de Fabrizio Romano, italianul expert în transferuri, pe rețelele social media.

Jurnalistul sportiv a mai scris pe Twitter că AC Milan va face public anunțul cu privire la semnătura italianului născut la Lodi, cotat la 50 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, însă ceva mai târziu.

Sandro Tonali, la AC Milan

Închizătorul a bifat deja 87 de apariții în aproape 5.600 de minute pentru formația de pe Meazza. Tonali a reușit să se impună pe tabela de marcaj de șase ori și să paseze decisiv în 16 situații.

Modifică setările cookies