VIDEO Prietenul lui Vladimir Putin a înscris golul cu numărul 824 și este pe locul 2 în ierarhia all-time!

Alex Ovechkin NHL Vladimir Putin Washington Capitals Wayne Gretzky Hochei
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 14:31
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 14:33
Hocheistul rus Alex Ovechkin, câștigător al Cupei Stanley și cel mai bun marcator în activitate din NHL, este foarte apropiat de dictatorul de la Kremlin.

Alex Ovechkin, căpitanul echipei Washington Capitals, a marcat al 824-lea său gol în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă, în partida câştigată în deplasare, cu scorul de 6-4, în faţa formaţiei New Jersey Devils.

Ovechkin a oferit şi un assist în meciul care a avut loc marţi seară la Prudential Center din Newark (New Jersey). El a fost autorul ultimului gol al echipei sale, cu un minut şi 35 de secunde înainte de finalul reprizei a treia, scrie Agerpres.

Alex Ovechkin, al doilea după legendarul Wayne Gretzky

Rusul ocupă locul secund în ierarhia all-time a marcatorilor din NHL, după legendarul hocheist canadian Wayne Gretzky (894 de goluri).

Washington Capitals venea după trei înfrângeri consecutive şi ocupă în prezent penultima poziţie (15) în clasamentul Conferinţei de Est a NHL.

Ovechkin despre Putin: ”El este președintele meu”

Câştigătorul Cupei Stanley 2018 nu şi-a ascuns niciodată sprijinul pentru preşedintele Vladimir Putin, nici după invazia Rusiei.

"El este preşedintele meu. Dar am mai spus-o, nu fac politică. Sunt un sportiv. Sper că toate acestea se vor termina curând. Este o situaţie dificilă pentru ambele părţi", declara anul trecut Ovechkin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!