VIDEO: Moment INCREDIBIL cu drapelul Romaniei la Gheorghieni - Steaua! Stelistii au adus steagul cu ei, reactia salii e scandaloasa! Ce s-a intamplat

Un sport aproape mort in Romania dezvaluie pasiuni de neinteles! Meciul din campionatul national de hochei dintre Progym Gheorghieni si Steaua a oferit momente greu de acceptat pentru fanii romani.

Steaua a castigat cu 4-3 o partida disputata la tensiune maxima! La final, inainte sa mearga spre vestiare, stelistii s-au bucurat pentru victorie cu un steag national. Reactia salii in momentul in care unul dintre ros-albastri introduce drapelul pe gheata e absolut incredibila! Fanii s-au ridicat in picioare, au inceput sa strige 'Ria, Ria, Ungaria' si sa huiduie puternic. Asta n-a fost tot. Reactia jucatorilor de la Progym a sustinut intru totul sala!

Unul dintre hocheistii de la Gheorghieni il impinge pe stelistul care tocmai se aplecase sa ridice tricolorul cazut, apoi conflictul e la un pas sa explodeze in fluieraturile suporterilor. Sportivul de la Progym trece cu patina pe langa steag, apoi se enerveaza rau pe jucatorul care il pune pe umar si il imbranceste!

Gheorghieni - Steaua s-a jucat pe 23 februarie in cadrul turneului desfasurat in orasul din Ardeal, contand pentru campionatul national de hochei. Partida s-a disputat chiar in ziua in care nationala de fotbal a aflat ca va juca din nou impotriva Ungariei in preliminariile pentru Euro 2016.

Incidentele de care se temeau autoritatile inaintea partidelor cu Ungaria din campania pentru CM 2014 s-au oprit la nivelul asteptarilor negative, in ciuda pasiunilor mult mai mari. In afara problemelor create de ultrasii maghiari in Centru Vechi din Bucuresti, expunerea uriasa nu s-a transformat decat in interes al fanilor pentru meci. Romania - Ungaria a avut stadionul plin si milioane de romani alaturi de tricolori in fata televizoarelor.

Pentru a exista urmari care sa implice raspunderea contraventionala, autoritatile trebuie sa se autosesizeze in baza legii 75/1994.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies