Are 15 titluri, 17 Cupe si peste 180 de meciuri la echipa nationala, acum lucreaza intr-un hipermarket!

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 14:00

	Are 15 titluri, 17 Cupe si peste 180 de meciuri la echipa nationala, acum lucreaza intr-un hipermarket!

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Catalin Geru, unul dintre cei mai titrati hocheisti romani ai ultimelor doua decenii, sportiv care a activat timp de 15 sezoane la Steaua Bucuresti, dar si la echipa nationala, a ajuns sa manipuleze marfurile dintr-un hipermarket din Galati, noteaza antidotul.ro, care prezinta povestea fostului campion.

Ajuns la 44 de ani, multiplu campion al campionatului intern si al Cupei Romaniei, si avand o vitrina plina cu medalii si trofee, sportivul traieste acum o drama.

Desi mai activeaza la Dunarea Galati, in ciuda varstei, formatie pentru care continua sa joace foarte bine, fiind chiar cel mai bun marcator al sezonului 2013/2014, Catalin Geru s-a vazut nevoit sa isi ia inca un job, despre care spune ca nu este deloc dezonorant.

"Nu ma plang si nu imi este rusine cu ceea ce fac, caci nu m-am dat niciodata in spate de la munca. Sunt tata, am doua fete de crescut si trebuie sa muncesc", spune acum fostul campion.

Catalin Geru a jucat pentru Steaua intre anii 1993 si 2009, ajungand ulterior la Dunarea Galati.

FOTO AICI

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies