Adrian Iencsi Echipa Nationala moldova - romania Handbal

EXCLUSIV „Un moment istoric, un moment unic!” Adrian Iencsi, amintiri memorabile din cantonamentul naționalei

România a pierdut primul amical din această lună, disputat împotriva Sloveniei, scor 1-2. „Tricolorii” își pot lua revanșa, duminică, ora 20:30, când joacă un meci de pregătire cu naționala Moldovei. Partida va fi în direct la PRO ARENA și pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 14:36
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 14:58

Înfrângerea cu Slovenia a stârnit revoltă printre foștii „tricolori”, care se gândesc cu nostalgie la vremuri când naționala României conta în fotbalul internațional.

Iencsi: „Didi Prodan a fost sufletul naționalei!”

„M-am gândit la Didi Prodan și consider că el a fost (și este) sufletul echipei naționale. El era un exemplu și transmitea echipei foarte mult entuziasm, încredere, bucurie, fericire...

Îmi aduc aminte aduc aminte când a venit îmbrăcat în costul tradițional la echipa națională. Un moment istoric, un moment unic, ceva incredibil... dar felul în care se comporta, felul în care vorbea cu absolut toți colegii din echipă, zâbea în permanență.

Dacă îi cereai ajutorul ți-l oferea așa cum putea el. Un om pe care în ziua de astăzi rar îl întâlnești”, a povestit Adrian Iencsi la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Adrian Iencsi a adunat 33 de meciuri în tricoul echipei naționale și alte opt partide la reprezentativa de tineret.

Modifică setările cookies