Handbal

Veszprem - Dinamo 47-32. ”Dulăii”, spulberați în Ungaria. Rămân pe ultimul loc în grupa de Liga Campionilor

Dinamo a pierdut în fața celor de la Veszprem, scor 47-32, și rămâne ultima în Grupa B din Liga Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:13
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:16

Veszprem - Dinamo 47-32

Min. 60: Final de meci în Ungaria! Veszprem câștigă cu 47-32.

Min. 32: Vezprem conduce cu 24-15.

Min. 31: S-a reluat jocul!

Min. 30: Pauză în Ungaria!

Min. 20: Veszprem conduce cu 15-12.

Min.1: A început partida.

UPDATE 19:05: Fanii lui Dinamo care au făcut deplasarea în Ungaria pentru meciul cu Veszprem au vizitat statuia lui Marian Cozma, cel care ”leagă” cele două echipe. Fostul handbalist a fost ucis în 2009, în Ungaria.

„Conducătorii CS Dinamo și ai clubului Telekom Veszprém Handball Team, împreună cu suporterii dinamoviști prezenți la Veszprem au profitat de întâlnirea din EHF Champions League din aceasta seară pentru a-l comemora pe Marian Cozma, jucătorul emblematic pentru cele două cluburi.

Au fost depuse coroane de flori la statuia lui Marian din fața Arenei din Veszprem, iar suporterii au pus în melodiile lor ceea ce știm cu toții: “Cozma Marian înseamnă Dinamo!”.

”Dulăii” fac parte din Grupa B a Ligii Campionilor, unde ocupă ultimul loc, cu doar patru puncte. O victorie împotriva maghiarilor le-ar reda speranțele campionilor României pentru o clasare în primele șase, locuri ce ar asigura prezența în optimile competiției.

Veszprem - Dinamo, ora 19:45. Speranțe firave pentru optimile Ligii Campionilor

În primul meci dintre cele două, la București, Dinamo a învins cu 31-29. A fost una dintre marile surprize ale grupei, ținând cont că Veszprem ocupă locul doi, cu zece puncte.

"Pentru mine, singurul care contează e meciul următor. Aceasta e mentalitatea mea. Nu contează ce s-a întâmplat acum două luni sau ce va fi săptămâna viitoare. Cel mai important e meciul de acum, vreau cele două puncte, indiferent de adversar", a spus Xavi Pascual.

Pentru Dinamo va fi penultimul meci al anului din Liga Campionilor. Ultimul va fi săptămâna următoare, pe teren propriu, cu Motor, ocupanta locului cinci.

Modifică setările cookies