Tadici il face PRAF pe Ryde, dupa infrangerea Romaniei cu Spania: "Mai avea putin si atipea! Contez doar pe jucatoare"

Selectionerul nationalei de handbal a Romaniei e criticat dur dupa infrangerea cu Spania de la Campionatul Mondial.

Gheorghe Tadici il critica dur pe danezul Ryde, despre care spune ca a fost prea pasiv in timpul partidei cu Spania. Mai mult, Tadici spune ca nu intelege de ce a fost numit un antrenor care n-a mai lucrat la o echipa de top de 6-7 ani. Spania a invins Romania cu 26 - 18, dupa un meci extrem de slab al nationalei Romaniei.


"Ce sa mai fie de comentat, s-a vaut despre ce e vorba

Contez pe o mobilizare generala a echiepi nationale si a fetelor, sunt acolo cateva jucatoare care se scarifica pentru rezultate.


Pe baza rezultatelor de la CE de anul trecut si Romania si Ungaria intr-un anumit context poate in proportie de 85% are sanse sa merga la aceste calificari la turneele preolimpice.

Nu e meritul lui Ryde, care mai are putin si atipeste pe acolo pe langa ele. Ne vom califica a treia oara in ultimii 40 de ani la Olimpiada.

Nu are cum unui antrenor strain sa-i pese mai mult, iar in momentul in care s-a nominalizat retata Ryde nu stiu ce argument a avut, in afara de faptul ca e nordic, nu insa ca nordicii sunt dumnezeii handbalului, au fost si Danamerca si Suedia mult in spatele nostru si vor mai fi.

Iar Ryde nu stiu ce l-a recomandatat, pentru ca eu stiu asa ca un antrenor foarte bun te solicita o echipa de club, un lot de junioare, chiar lot de senioare iar eu stiu ca 6-7 ani de zile el nu a avut nici o oferta dupa episodul Virbog , unde pesemne si femeia de servici in ghilimele de la sala din Viborg si antrena pe Popovici si ce au avut ele acolo 12 campioane europene si mondiale , probabil facea rezultate cu echipa de club.

Daca 7 ani nu te solicita nimeni insa ca e o problema si l-am descoperit noi, federatia noastra de handbal care sa-l resusciteze. Ne cam ducem la vale , ne ducem la fund


Imi spuneti si mie ce o fi inteles Ryde in momentul in care Buceschi vorbea ca statea si se uita absent, habar n-avea dar el este antrenor principal ala platit cat un antrenor roman intr-un an de zile si el intr-o luna.

Mai avea putin si atipea si la timeout-uri si in timpul jocului

Mie imi pasa de handbalul feminin, am muncit 41 de ani pentru handbalul feminin si le convine sau nu le covine, le place sau nu le place, o sa las si eu modestia la o parte si am argumentul ca dintre toti tehninicieni de dupa revolutie am cele mai bune rezultate. Am dreptul sa-mi spun parerea. De ce noi trebuie sa fim sclavii si aia cocosati in fata strainilor", a declarat Gheorghe Tadici pentru ProTv. 

Citeste si:Gheorghe Tadici
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies