Marian Cozma Veszprem Handbal

Mars al tacerii in memoria lui Marian Cozma la Veszprem!

6000 de suporteri unguri, sarbi, dar si romani au participat pana la aceasta ora la Veszprem la un mars al tacerii in memoria fostului handbalist roman Marian Cozma, inainte de primul meci fara Pasarila, Veszprem - Real Ademar transmis in direct pe Sport.ro si www.sport.ro.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2009, 14:07
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2009, 15:10

Suporterii s-au adunat in centrul orasului si au plecat spre Sala Sporturilor din localitate, unde MKB Veszprem joaca, de la ora 16.15 (n.r. - ora Romaniei) in compania formatiei Ademar Leon, in Liga Campionilor. Ei se vor opri si in fata localului unde Marian Cozma a fost omorat.

Jucatorii de la Veszprem se vor pregati, in tacere si cu tricouri negre, la incalzirea de dinaintea meciului.

La intrarea in sala unde se va juca meciul, suporterii vor primi cate un steag al Ungariei si al Romaniei. In fata arenei au fost amplasate ecrane uriase, pentru ca fanii ce nu pot intra sa poata urmari partida.

"Este partida pe care nimeni nu o astepta, dar care trebuie jucata", a scris presa ungara despre primul meci al MKB Veszprem de la disparitia lui "Pasarila".

"Suporterii acestei echipe au hotarat sa faca meciul de retragere al lui Marian Cozma in tacere. Circumstantele dramatice in care a murit acest handbalist, dar si faptul că Marian Cozma va ramane in memoria noastra, ne fac sa organizam duminica inaintea meciului cu Ademar Leon din Liga Campionilor un mars al oamenilor care l-au iubit si respectat pe acest handbalist. Ni-l vom aminti in liniste ca pe un jucator excelent, un prieten, un gigant prietenos, un copil mare. Vrem ca acest jucator sa aiba un meci de retragere in tacere", se precizeaza in comunicatul suporterilor echipei Veszprem.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies