Steaua, pe butuci? Legendarul Vasile Stângă trage un semnal de alarmă

Steaua csa steaua Vasile Stanga Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 09:29
Data actualizarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 09:59

Dinamo - Steaua 37-26, meci din Liga Zimbrilor, a fost transmis vineri în direct de Pro Arena și VOYO.

Echipa de handbal a Stelei a ajuns pe locul 12 (antepenultimul) în clasamentul Ligii Naționale. 

"Militarii" au pierdut vineri în sala din Șoseaua Ștefan cel Mare, scor 26-37 cu campioana Dinamo, formație condusă de spaniolul Xavi Pascual. 

Vasile Stângă, fost mare jucător al României, liderul golgheterilor în istoria tricolorilor - 1.414 goluri, și-a exprimat dezamăgirea în privința handbalului de la Steaua, dar și în privința situației clubului din Bulevardul Ghencea. 

“Este o perioadă de stagnare. Suntem aproape toți de la clubul Steaua, vă dați seama că suntem total dezamăgiți de ce se întâmplă cu handbalul la Steaua și în general cu sportul în club, dar și cu Federația Română de Handbal. Am crezut că se schimbă ceva, dar lucrurile au rămas la fel. E ca la români, când ajunge românul la putere uită de toate, de prieteni, de promisiuni. Și cam așa se întâmplă în toate domeniile, inclusiv în sport.

La Steaua chiar e un semnal mare, mare de tot de alarmă. Nu se poate așa ceva la un club cu o asemenea tradiție, mai ales în handbal, să ajungă pe penultimul loc. Baschetul a retrogradat, urmează și handbalul. Nu înțeleg ce se întâmplă acolo, nu se mai dorește performanță? Nu pot să-mi dau seama. Slab manageri peste tot, nu-i interesează, nu știu.

Sunt bani, clubul Steaua din punctul ăsta e cel mai serios club din punct de vedere al plăților, salarii la timp, sunt bani. Managementul este foarte, foarte prost”, a declarat Stângă, potrivit Sport Total FM.

VIDEO Dinamo - Steaua 37-26, în Liga Zimbrilor

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!