Start perfect pentru HCM Constanta in Cupa EHF. Victorie fara emotii cu Sporta Hlohovec: 31-22

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 13:51

	Start perfect pentru HCM Constanta in Cupa EHF. Victorie fara emotii cu Sporta Hlohovec: 31-22

► Sparge gheata, Romania! Zi de zi, citeste LIVE BLOG HaraShow, Romania: afli tot ce nu-ti spune nimeni despre Olimpiada de la Soci!

HCM a inceput drumul in Cupa EHF fara mari emotii. In primul meci din grupe i-a invins pe slovacii de la Sporta Holohovec cu 31-22.
 
Pentru HCM Constanta au marcat: Simicu 9 goluri, Toma 8 (1x7m), Csepreghi 5 (1x7m), Criciotoiu 3, Buricea 2, Novanc, Somlea, Stavrositu si Cristescu - cate 1. Portarul Mihai Popescu a avut 21 de interventii salvatoare.
 
In afara de slovaci, in Grupa D, HCM se lupta cu Fuchse Berlin si Chambery Savoie.
 
"Sunt multumit de victorie. Este un start bun in aceasta grupa din Cupa EHF. Am pregatit foarte bine meciul, am stiut suficiente lucruri despre adversar si acesta cred ca a fost avantajul nostru."

"Felicit jucatorii pentru jocul bun. Este bine ca am revenit repede dupa ce adversarii reusisera sa egaleze, pentru ca in Europa orice greseala se poate plati scump."

"Avem un program dificil in continuare, cu partide in deplasare la Timisoara si Chambery, mai ales ca avem si probleme de efectiv."

"Cred ca toate cele patru formatii din aceasta grupa (Fuchse Berlin si Chambery Savoie sunt celelalte doua echipe) au sanse de calificare. Suntem pregatiti sa jucam si sa castigam in fata oricarei formatii", a declarat antrenorul Zvonko Sundovski, dupa meci.
După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies