Handbal

Ryde dupa 19-23 cu Angola: "Ne ridicam si luptam pentru AUR! Nu facem munca asta pentru distractie!"

Suedezul Ryde spune ca obiectivul Romaniei e sa castige aur la Rio si explica motivele esecului surprinzator cu Angola din primul meci al grupei A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2016, 09:23
Data actualizarii: Duminica 07 August 2016, 09:23

Romania a pierdut 19-23 contra africancelor, dar Ryde crede ca nu e nimic pierdut.

"Dupa ce Angola a luat conducerea, jucatoarele au cautat-o cat mai mult posibil pe Cristina Neagu, iar ea nu s-a antrenat de mai mult de 3 ori in sase saptamani. Am spus la pauza ca toata lumea trebuie sa caute poarta, sa jucam de la o extrema la alta si sa cautam poarta. Au fost mai rapide si mai agresive decat noi, apoi, in partea a doua, am avut multe sanse si am ratat mult din 6 metri.

A fost un nivel scazut, cred ca e presiune mentala. Trebuie sa jucam impreuna, avem nevoie de asta. Unu la unu, Angola a fost mult mai buna decat noi, a avut mai multa viteza, mai multa forta si agresivitate. Noi trebuia sa cooperam mai bine. Brazilia e favorita grupei, a batut Norvegia foarte usor. Brazilia are multa energie, le ajuta sa joace in sala asta, asa ca nu suntem favoriti la meciul asta, cu siguranta.

Suntem aici si ne luptam pentru aur, toata lumea vrea medalia de aur! Nu facem munca asta pentru distractie, e munca grea in fiecare zi. Jucatoarele trebuie sa se ridice si sa lupte din nou, din toata inima!", a spus Ryde, citat de Gazeta Sporturilor.

CITESTE SI

Modifică setările cookies