VIDEO Cristina Neagu ratează al doilea meci al tricolorelor de la Mondial! Imagini de la ultimul antrenament 

Romania - Serbia Campionatul Mondial de handbal feminin Handbal
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 12:39
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 14:29

România - Serbia e azi, de la 19:00, LIVE BLOG pe www.sport.ro, în etapa a doua de la Campionatul Mondial de handbal feminin. 

România - Serbia, de la 19:00

14:25 Conform We Love Handball, Cristina Neagu nu va juca nici cu Serbia. Pentru duelul de duminică, Florentin Pera a efectuat și o modificare în lot, astfel că Nicoleta Balog a fost înlocuită de Yulia Dumanska. Diana Lixăndroiu a rămas, și de această dată, în afara lotului.  

Tricolorele joacă azi al doilea meci din grupă la Campionatul Mondial de handbal feminin găzduit de Danemarca, Norvegia și Suedia. După victoria convingătoare din debut contra reprezentativei statului Chile, Crina Pintea și colegele sale înfruntă în această seară Serbia, de la 19:00, o formație răpusă în prima rundă a seriei de selecționata Danemarcei, scor 21-25.

Din informațiile obținute de Pro TV și Sport.ro, Cristina Neagu va fi trecută pe foaia de joc și ar putea chiar intra pe teren câteva minute împotriva Serbiei. Cvadrupla deținătoare a titlului de cea mai valoroasă handbalistă a lumii nu a jucat în prima partidă întrucât se reface după accidentarea suferită la genunchi. 

România - Serbia, de la 19:00

"Ritmul crește pe măsură ce se apropie meciul cu Serbia, de la Campionatul Mondial. La 19:00, un test al maturității și capacității de mobilizare, al angajamentului și colaborării într-o formație compactă. Hai, România!", au scris cei de la FRH, pe pagina de Facebook, rețea de socializare pe care au atașat și un clip de la antrenamentul condus de Florentin Pera. 

Program grupa tricolorelor

Vineri, 1 decembrie

România - Chile 44-10

Danemarca - Serbia 25-21

Azi, 3 decembrie

România - Serbia, de la ora 19:00

Chile - Danemarca, de la ora 21:30

Marți, 5 decembrie

Serbia - Chile, ora 19:00

Danemarca - România, ora 21:30

Lotul României la CM de handbal feminin

Lotului tricolor i s-a alăturat şi Diana Lixăndroiu înaintea CM.

Lotul României: portari - Diana Ciucă, Iulia Dumanska, Daciana Hosu; extreme stânga - Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan; interi stânga - Bianca Bazaliu, Cristina Neagu, Claudia Paşcan; centri - Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Andreea Popa; interi dreapta - Daria Bucur, Alicia Gogîrlă; extreme dreapta Alexandra Badea, Sonia Seraficeanu; pivoţi - Nicoleta Balog, Lorena Ostase, Crina Pintea.

România este singura naţiune din lume care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial, care a ajuns la ediţia a 26-a. Din cele opt grupe preliminare a câte patru echipe, primele trei clasate se vor califica în grupele principale, de unde locurile 1-2 intră în sferturi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!