Reactia Cristinei Neagu dupa ce Romania a terminat Mondialul pe locul 12: "Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atat s-a putut!" Promisiunea facuta fanilor

Reactia Cristinei Neagu dupa ce Romania a terminat Mondialul pe locul 12: "Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atat s-a putut!" Promisiunea facuta fanilor

Romania a avut o evolutie dezamagitoare la Campionatul Mondial de handbal din Japonia.

Romania a terminat competitia pe locul 12, o pozitie mult sub ceea ce ne obisnuise nationala in ultima perioada.

Cristina Neagu, vedeta si liderul nationalei, a reactionat pe contul sau de Facebook dupa ce Romania si-a incheiat parcursul la Campionatul Mondial. Neagu a tinut sa le multeasca fanilor care au facut deplasarea in Japonia pentru a sustine nationala si a precizat ca va face tot posibilul pentru ca Romania sa se califice la Jocurile Olimpice.

"Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onoreaza, dar avem o echipa tanara si neexperimentata, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atat s-a putut de aceasta data. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorita locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obtinut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am incredere ca aceasta experienta ne va face mai puternice. Multumiri speciale celor care au calatorit pana in Japonia pentru a fi alaturi de noi, dar mai ales pentru ca dupa infrangeri au strigat si mai tare 'Hai Romania'!", a fost mesajul Cristinei Neagu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies