Am condus o singura data: IN ULTIMA SECUNDA! Prima reactie dupa un MECI EPIC: "Nu am cuvinte! Esti liber sa visezi acum!"

Am condus o singura data: IN ULTIMA SECUNDA! Prima reactie dupa un MECI EPIC: "Nu am cuvinte! Esti liber sa visezi acum!"

ROMANIA - UNGARIA | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Romania s-a calificat in Main Round la Campionatul Mondial de handbal dupa un meci teribil cu Ungaria. Romania s-a impus cu 28 la 27. Romancele au condus o singura data: IN ULTIMA SECUNDA.

Romania a suferit in derby-ul cu Ungaria. Nationala noastra a fost condusa si la 6 goluri, dar Neagu a reusit sa ne califice.

Alexandru Dedu a oferit prima reactie dupa victoria fabuloasa a Romaniei.

"Am mai fost beneficiarii unor victorii de genul asta, dar am mai si pierdut. In conditiile date, Romania s-a autodepasit. Ne-am indeplinit obiectivul sa iesim din grupe si sa intram in Main Round. Tot timpul exista o speranta. A fost greu, am inceput foarte prost. Nu am cuvinte. Am tot respectul pentru fete si pentru staff. Va fi foarte, foarte greu sa ne gandim la semifinale. Esti liber sa visezi, dar va fi foarte greu. Pasi mici. Trebuie sa o luam pas cu pas. Este o zi mare pentru handbalul romanesc, e o performanta in conditiile date. Noi nu am putut sa aducem 4 jucatoare cu 2 zile inainte. Aceasta calificare este absolut meritorie", a declarat Alexandru Dedu pentru ProTV.

In Main Roud, Romania va juca impotriva Rusiei, Japoniei si Suediei. Romania va juca pe 8, 10 si 11 decembrie. Primul meci va fi duminica impotriva castigatoarei Grupei D, apoi martea viitore contra locul 2 din Grupa D, iar miercuri contra Japoniei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT